Lähetä puhelimesi huoltoon

Voit lähettää puhelimesi meille huoltoon kahdella tavalla: tilaamalla ilmaisen Huoltokuoren tai vaihtoehtoisesti lähettämällä puhelimen omassa pehmokuoressasi meille. Täytä oheinen lomake myös silloin, kun lähetät puhelimen omassa kuoressa. Saat tällöin tilauksen lähetettyä koodin, jonka voit kirjoittaa lähetyksen yhteyteen.

Jos kyseessä on hinnastostamme löytyvä tyypillinen huolto, otamme laitteen huollettavaksi saapumispäivänä. Mikäli vikaa täytyy selvittää tai laitteen tutkimisesta on etukäteen sovittu, olemme yhteydessä ennen laitteen huoltamista. Huollon jälkeen maksuvaihtoehtoina on ennakkomaksu, postiennakko tai lasku.

Kaikilla huolloillamme on 1 vuoden takuu. Jos huollon tiimoilta herää kysymyksiä, voit soittaa meille numeroon 045 312 5787 tai laittaa sähköpostia huoltokukko(at)huoltokukko.fi

Saat huolletun laitteesi takaisin parhaimmillaan jopa 2 arkipäivän kuluttua. Asiakaspalaute-sivulta voit tutustua asiakkaidemme kokemuksiin.

1

2

3

4

100% tyytyväisyystakuu - Maksat vain onnistuneesta huollosta! Mikäli olet tyytyväinen, voit maksaa huollon paikan päällä tai mukana toimitetulla laskulla.
 Pyydä ilmainen kustannusarvio Pyydä ilmainen kustannus- arvio tällä lomakkeella. tai katso yleisimpien huoltojen hinnat hinnastostamme.  Otamme sinuun yhteyttä Jos pyysit kustannusarvion, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme mitä huolto maksaa ja mitä se sisältää. Toimita laite meille Jos olet tyytyväinen hintaan, tuo laite meille tai lähetä se postitse.  Saat huolletun matkapuhelimesi takaisin Saat huolletun matkapuheli- mesi takaisin jopa tunnissa, postitse min. 2 arkipäivän kuluttua. tyytyvaisyystakuu Mikäli olet tyytyväinen, voit maksaa huollon paikan päällä tai mukana toimitetulla laskulla.