Matkapuhelinhuolto Huoltokukko

Olemme muuttaneet! Uusi osoitteemme on voionmaankatu 34. Yhdistyimme samalla Jyväskylän ATK- ja TV-huollon kanssa. www.atkjatv-huolto.fi

Korjaamme matkapuhelimia sekä muuta pienelektroniikkaa jo yli 10 vuoden kokemuksella.  Vastoin yleistä käsitystä, lähes kaiken voi korjata edullisesti.

Huollamme kaikki merkit ja mallit iPhone:sta Samsungiin ja Nokiaan. Huollamme myös muuta elektroniikkaa tapauskohtaisesti.

Lupaamme  100% tyytyväisyystakuun:  Maksat vain onnistuneesta huollosta!

Paikan päällä huollamme laitteet aina heti. Postin kautta saat huolletun matkapuhelimesi takaisin parhaimmillaan jopa 2 arkipäivän kuluttua. Maksu onnistuu ennakkomaksuna tai mukana tulevalla laskulla.
Asiakaspalaute-sivulta voit tutustua asiakkaidemme kokemuksiin.

Laitteen korjaus kannattaa aina, säästät rahaa, luontoa, aikaa ja vaivaa. Näin voit jatkaa myös tutuksi tulleen laitteesi parissa, eikä sinun tarvitse opetella uudella tavalla toimivaa laitetta.

Tyypilliset, korjattavissa olevat viat matkapuhelimissa:

  • Näyttö on rikki
  • Kaiutin tai mikrofoni toimii huonosti
  • Puhelin ei lataudu
  • Kosmeettiset vauriot
  • Kosteusvauriot

Myös kaikki iPhone ja iPod -huollot ja korjaukset! Huollamme myös muuta elektroniikkaa tapauskohtaisesti.

sv-2016-sahkperuslogo-fi
2017-peruslogo_FI

1

2

3

4

100% tyytyväisyystakuu - Maksat vain onnistuneesta huollosta! Mikäli olet tyytyväinen, voit maksaa huollon paikan päällä tai mukana toimitetulla laskulla.
 Pyydä ilmainen kustannusarvio Pyydä ilmainen kustannus- arvio tällä lomakkeella. tai katso yleisimpien huoltojen hinnat hinnastostamme.  Otamme sinuun yhteyttä Jos pyysit kustannusarvion, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme mitä huolto maksaa ja mitä se sisältää. Toimita laite meille Jos olet tyytyväinen hintaan, tuo laite meille tai lähetä se postitse.  Saat huolletun matkapuhelimesi takaisin Saat huolletun matkapuheli- mesi takaisin jopa tunnissa, postitse min. 2 arkipäivän kuluttua. tyytyvaisyystakuu Mikäli olet tyytyväinen, voit maksaa huollon paikan päällä tai mukana toimitetulla laskulla.